24.2.06

Nova revista sobre biblioteques escolars: PINAKES

Tal i com es va informar a la llista BESCOLAR, recentment s'ha llençat una nova publicació digital sobre biblioteques escolars: PINAKES. Aquesta revista està dedicada únicament i exclusivament a les biblioteques escolars, i concretament a les d'Extremadura, tot i que està oberta a col·laboracions procedents d'altres llocs.
Una gran iniciativa!!!!

23.2.06

Comença la Setmana del Llibre en català!

Demà divendres 24 de febrer comença la Setmana del Llibre en català amb un munt d'actes i activitats per a tot tipus de públic.
Aquest any hi ha canvi d'ubicació, es deixa el tradicional espai de les Drassanes per un envelat al centre de la Plaça de Catalunya.
No us ho perdeu!!!

17.2.06

IBSN: Internet Blog Serial Number

He llegit a Catorze.blog i a Deakialli Documental una curiosa iniciativa sobre el IBSN. Es veu que com l'agència ISSN no va voler assignar números de ISSN als blogs va sorgir una iniciativa que crea els seus propis números estàndards, els IBSN.
Omplint un formulari podeu aconseguir el vostre IBSN.
Aquí teniu un exemple del meu IBSN.

2.2.06

Cien libros para un siglo

Seguint els enllaços d' Imaginaria he arribat a una notícia, del maig de 2004, però que m'ha semblat molt interessant. És una recomanació d'un llibre editat per Peonza i que recull els millors llibres de literatura infantil i juvenil del segle XX, ells ho defineixen com: "una historia de la literatura infantil y juvenil del siglo XX a través de cien libros".
El títol del llibre és Cien libros para un siglo.

Àlbum de cromos de Roald Dahl

Si us agrada l'obra de Roald Dahl i les fantàstiques il·lustracions de Quentin Blake l' Obra Social de Caja Cantabria va fer amb motiu de la celebració del II Salón del Libro Infantil y Juvenil de Cantabria un àlbum de cromos amb una selecció de textos i imatges de l'obra de Dahl i Blake.
Notícia extreta d'Imaginaria