30.8.10

La LIJ al Kosmopolis

M'ah nfet arribar una interessantíssima proposta per a la propera fira Kosmopolis que tindrà lloc a Barcelona el proper 23 d'octubre.


Tots aquells que d'una manera o una altra estem vinculats a la LIJ, les TIC i l'educació tindríem un punt de trobada excepcional per discutir d'aquests temes estratement lligats en un moment clau.

Aquesta és la proposta:

I EL LLIBRE IL·LUSTRAT... QUÈ?

REFLEXIONS ENTORN ELS LLIBRES IL·LUSTRATS PER INFANTS I LES NOVES TECNOLOGIES.

 FELICITATS PER LA PROPOSTA SFER!

28.8.10

Que n'aprenguin!

A Madrid regalen l'accés wifi al carrer!!!! A veure si altres prenen notes i enlloc de muntar locals per fer votacions deixen que cadascú voti des d'on vulgui.


Com diu aquell... que n'aprenguin!


25.8.10

Animalarium

Gràcies a  la serendipia habitual que suposa la navegació per la xarxa he descobert el blog Animalarium.


Un blog especialitat en il·lustracions d'animals com podreu haver endevinat pel seu títol. Una mostra variada i poc convencional de la il·lustració amb una mostra àmplia i variada de diferents estils i tendències.

I com diuen aquells: para muestra un botón:



Un gran espai!

17.8.10

Jornades TIC a Cosmocaixa

Per a tots aquells que d'una manera o una altra estem vinculats amb el món de les TIC i l'educació el proper novembre tenim una cita a Cosmocaixa.

Sota el títol: Les TIC i el canvi educatiu es presenten unes jornades en les que participaran algunes de les personalitats més importants d'aquest sector. Personatges com Genís Roca o Pere Marquès són alguns dels noms que podrem escoltar el 12 i 13 de novembre.

3.8.10

Web 2.0 i Genís Roca

Fa uns dies vaig tenir l'oportunitat d'assistir a una conferència adreçada a professors i mestres de Genís Roca, especialista i assessor en TIC i la seva aplicació a diferents realitats.

En una presentació sensacional ens va deixar molt clar quin és i serà el paper de les TIC en el nostre món i sobretot quina hauria de ser la nostra actitud envers aquest canvi.

D'entre moltes frases genials que va dir vull destacar-ne una: "El professorat sou com els Pokemon o evolucioneu o desapareixeu".

Genís Roca és l'autor del llibre Web 2.0 que edita la Fundació Orange i que és de lectura obligatòria.

També el podeu veure en acció en aquesta conferència on explica què és la Web 2.0:


Genís Roca from sheleader on Vimeo.