7.9.08

Peli sí, peli no?

Fa un temps vaig acabar la lectura del best-seller El noi del pijama a ratlles de John Boyne, una lectura força interessant i que crec que em podrà ser molt útil a la feina. Tot i que el tema no és cap novetat, i ha estat tracta i treballat a través d'altres gran obres (un clar exemple és El diari d'Anna Frank) trobo que el nou punt de vista és un punt a favor de la novel·la.

Xerrant, xerrant he fet un petit descobrint (que no és cap novetat i no ho serà per a molts de vosaltres), el còmic Maus. Una altra manera de veure la història, us ho recomano.




Per el motiu del meu post no era aquest. Coincidint amb la lectura de El noi del pijama a ratlles vaig llegir que en breu apareixerà la pel·lícula, i aquí apareix el meu dubte: vaig o no vaig al cinema a veure la pel·lícula?



El llibre m'ha agradat, i si la peli no es bona em quedarà un regust amarg de la lectura perquè sempre vincules personatges de la peli amb el llibre i es fa una barreja que, si l'adaptació és bona la sensació és molt agradable però... i si no ho és...


Darrerament les adaptacions de novel·les, sobretot de literatura infantil i juvenil, m'han decebut molt (Harry Potter, Llums del nord...) i dubto si més aviat passo del cinema o encara li puc donar una possibilitat. Què faig: vaig o no?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo hi aniria. Tindràs una segona visió de l'obra. I sempre et queda el recurs de criticar-la ;)

Anònim ha dit...

és una altra manera de veure-ho. El millor... criticar-la ;-P