2.3.09

Indignació: pressupost d'educació!

Fa uns dies llegia a El País un article del conseller d'Educació sotal el títol ¿Y el derecho a decidir de la educación? en el que donava la seva opinió respecte a la polèmica que envolta la nova llei d'educació i la proposta del nou calendari.

M'ha cridat molt l'atenció, o més ben dit, m'ha posat els pels de punta, l'afirmació del conseller dient que per poder solucionar els problemes derivats de la modificació del calendari escolar l'apartat pressupostari no era cap problema ja que la seva conselleria no esgotava el pressupost!

"Si es necesario, claro está, ampliaremos la partida presupuestaria actual, que hoy, por el momento, no llega a consumirse". Com és possible?

El sr. Maragall ha passat per les biblioteques escolars? Una petita partida per a aquestes no aniria malament sr. Maragall!

Moltes escoles no disposen de recursos per poder desenvolupar correctament les seves tasques diàries (ni extraescolars ni de lleure) per manca de pressupost i ara resulta que la conselleria no l'esgota!!!!


Indignant! x-(