11.10.06

Rosa Regàs visita la biblioteca Can Butjosa

EL proper dijous 20 d'octubre la directora de la Biblioteca Nacional visitarà la biblioteca Can Butjosa de Parets del Valles.
Us adjunto la nota de premsa:
"Obertura acadèmica del nou curs del CEBEI a càrrec de Rosa Regàs

La Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa ha endegat la 4a convocatòria per a l’obtenció del Certificat d’Especialització en Biblioteques Escolars i Infantils (CEBEI) que s’atorga conjuntament amb la Universitat de Vic .

L’acte de presentació del curs tindrà lloc el divendres 20 d’octubre a les 19 h, a la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa. L’obertura i presentació anirà a càrrec de Mercè Escardó, directora de la biblioteca i posteriorment intervindran l’alcalde de Parets, Joan Seguer, la directora de la Biblioteca Nacional d’Espanya, Rosa Regàs, que oferirà la xerrada La lectura, eina de vida i la rectora de la Universitat de Vic, Assumpta Fargas. L’acte es clourà amb el lliurament del graduat als alumnes que han finalitzat de forma satisfactòria el CEBEI de la passada edició i amb un conte.

El CEBEI és un curs d’especialització que proporciona formació en gestió de biblioteques escolars i s’imparteix en col·laboració amb les Facultats de Ciències Humanes, Traducció i Documentació i la d’Educació de la Universitat de Vic. El certificat és d’especial interès, tant pels professionals docents que volen adherir-se al nou impuls que està donant el Departament d’Educació a les biblioteques escolars, com pels bibliotecaris dedicats als infants.


Parets del Vallès, 4 d’octubre de 2006 "