18.7.12

Com gestionar la biblioteca escolar

Aquesta presentació de l'Encarna Isanda fa una repassada general sobre tots els elements que hem de tenir en compte al moment de crear o de gestionar una biblioteca escolar.

Hi ha molts processos que són molt importants, des de la catalogació, la classificació, l'esporgada... que s'han d'analitzar i evaluar per a garantir un correcte funcionament de la biblioteca.

Ara bé, també és molt important disposar d'un pla de gestió, o pla estratègic, que ens marqui el camí i ens pauti una mica les actuacions. Establir una missió i un conjunt de metes que ens indiquin quines són les vies i possibilitats que tenim per aconseguir-ho faran que siguem més eficients en la nostra feina i que el nostre projecte sigui molt més sòlid.

3 comentaris:

Encarna ha dit...

Hola Albert, gràcies per fer difusió de la xerrada que vaig fer a Badalona, a veure si entre tots i totes aconseguim fer que la bibilioteca escolar sigui un lloc d'excel·lència en els centres escolars.

Anònim ha dit...

Ya ha sido liberada la versión 8.0 de Biblio.

Biblio es un programa gratuito para gestionar una biblioteca escolar.
Biblio está disponible en Galego, Español e Inglés.

Más información sobre Biblio 8.0 en biblio.comxa.com

Albert ha dit...

Hola Encarna,

A veure si a partir d'iniciatives com aquestes poden donar a conèixer el potencial de la biblioteca escolar i el potencial que té quan es treballa i s'aposta per elles.

Jo també vaig ser-hi, vaig presentar el projecte de la biblioteca del Col·legi Sant Andreu!

Una salutació!