11.11.12

Beta Permanent: una bona proposta!


Aprofito l'ocasió per recomanar-vos un programa de ràdio molt interessant. El seu nom és Beta Permanent s'emet des de Ràdio Sant Fost, una emissora local i digital de Sant Fost de Campsentelles. 

L'objectiu del programa és fer arribar la tecnologia d'una manera senzilla, fàcil i aclaridora al públic general. Estarem d'acord que moltes vegades els conceptes tecnològics no són gaire entenedors i que el ritme al que evoluciona encara dificulta més la comprensió. Aquest programa divulgatiu vol trencar amb aquests mites i fer arribar a tothom les TIC. Tot això es resum molt bé en el seu eslògan: "aprendre cada dia en un món canviant".

Tinc l'honor de participar en aquesta iniciativa amb una petita secció d'apps educatives en la que es fan anàlisis d'aplicacions de contingut educatiu.

Un programa que tot just acaba d'arrencar i que esperem que creixi amb la mateixa força i il·lusió amb el que es prepara.

Podeu seguir el programa a través de les xarxes socials Twitter (twitter.com/betapermanent) i Facebook (facebook.com/betapermanet).

Podeu escoltar els programas des del play list de la pàgina principalhttp://radio.santfost.cat