13.5.10

Nomeí Villamuza

No es descobreixo a ningú si us parlo de Noemí Villamuza. Una gran il·lustradora, amb una important trajectòria dins del món de la LIJ i la il·lustració d'àlbum infantil.

El passat dissabte, en el marc de les II Jornades de LIJ organitzades per l'editorial MacMillan, vaig tenir l'oportunitat d'escoltar la seva conferència on es comentava la importància de "llegir" les il·lustracions i no només el text. Comentava que un llibre és bo si hi ha un esquelet, una estructura ferma. Per bona que sigui la il·lustració, si no hi ha un argument que aguanti aquesta història el llibre no serà complet.Al marge d'altres aportacions molt interessant, voldria destacar-ne una frase: 

"Un bon il·lustrador ha de ser un àvid lector"

I aquesta frase també es podria aplicar a altres col·lectius íntimament lligats al món de llibre (bibliotecaris, llibreters, mestres...). Pe transmetre la passió per la lectura i la literatura l'hem de viure personalment.Una conferència molt interessant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Welcome to Christianlouboutinmy.com,the summer is coming,what are you waiting for,just come and go shopping,here are our featured and best-seller christian louboutin products:chanel shoes chanel shoes jimmy choo jimmy choo manolo blahnik manolo blahnik louis vuitton shoes louis vuitton shoes Tory Burch Shoes and so on.