6.6.10

Steve Jobs: t'has passat!

L'altre dia publicava El País unes declaracions d'Steve Jobs, el gurú d'Apple, en les que comentava que hi ha un risc elevat de que la xarxa esdevingui una nació de bloggers: "No quiero ver cómo descendemos a una nación de blogueros. Necesitamos el criterio editorial más que nunca", afirmó. "Estaré a favor de todo lo que podamos hacer para ayudar a los periódicos a encontrar nuevas formas de expresión"

Què volia dir amb això? És un menyspreu cap als bloggers? Els bloggers no tenim criteri? No hi ha blogs que són fonts d'informació i referència en molts àmbits? Siguem seriosos, si us plau.

Crec que aquestes declaracions són simplement una estratègia comercial per agradar als editors dels grans diaris nord-americans i poder vendre el seu iPad com a instrument de lectura i comercialització de la premsa.

No em semblen lògiques les argumentacions en relació als criteris. Només cal fullejar la premsa del dia per veure que criteri editorial hi ha ven poc i que les idees polítiques, comercials i el favoritisme cap a diversos colors polítics són més que evidents.

Quina llàstima!



1 comentari:

Correo bibliotecario ha dit...

Buenos días, Albert,
Le escribo desde la Subdirección General de Coordinación Bibliotecaria del Ministerio de Cultura.
Queríamos comentarle que, el enlace que tiene en "Publicacions" al Correo Bibliotecario, ya no es correcto y, de hecho, está "roto".
El enlace correcto sería http://correobibliotecario.mcu.es/.
Muchas gracias. Un saludo.